VALİ CERRAH YENİ OKULLARIN MÜJDESİNİ VERDİ

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah son 3 yıldır devam eden eğitim seferberliğinin 2013 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ile birlikte yeni yapılacak olan okullar için olası okul yerlerinde incelemelerde bulunan Vali Cerrah, Osmaniye’nin 2012–2013 eğitim öğretim yılında 24 Derslikli Anadolu Lisesi, 24 derslikli Kız Meslek Lisesi ve Uygulama Anaokulu, 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi ve bir hayırserver tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu kazanacağının müjdesini verdi.
VALİ CERRAH YENİ OKULLARIN MÜJDESİNİ VERDİ
Vali Cerrah, Karacalar Köyü, Çardak Köyü ve Toprakkale ilçesinde yaptığı incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, “Son 3 yıldır devam eden Eğitim Seferberliğimizde Osmaniye toplam 741 derslik kazandı. Devlet Millet ele ele vererek yapılan bu okullarımız sayesinde çocuklarımız modern okullarda eğitim görme imkânına kavuştular. Ayrıca sınıflardaki öğrenci sayıları düştüğü için öğretmenlerimiz çocuklarımıza daha iyi daha kaliteli eğitim verebiliyorlar. Ama ilimizin okul ihtiyacı her zaman var. Bu nedenle eğitimdeki bu kaliteyi sürdürebilmek için okul yapmaya devam ediyoruz. 2013 yılında da okul yapmaya devam edeceğiz. Anaokulları, anasınıfları, ilköğretim okulları, ortaokulları ve liseler devlet ödeneği ile olduğu kadar hayırseverlerimizin katkılarıyla da tamamlanacak. Hayırseverlerimizin destekleri bizim için çok önemli. Bu nedenle bir kez daha hayırsever vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum; eğer dünyaya kalıcı bir eser bırakmak istiyorlarsa, öldükten sonra hayırla yâd edilmek istiyorlarsa eğitim seferberliğimize destek olsunlar ve okul yaptırsınlar. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapsınlar” diye konuştu.

Önceki İçerikSEKİZ’in DOKUZ’u film konusu oluyor!
Sonraki İçerikDostluk maçı bizde böyle
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.