İDÇSPOR GAZİOSMANPAŞA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto 2.lig Beyaz grubunda mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, ligin ilk haftasında İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynayacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İsdemir Tesisleri’nde Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu nezaretinde çalışan kırmızı lacivertli ekipte tüm futbolcular Gaziosmanpaşaspor maçına odaklanırken, Genel Kaptan Kazım Aydın ise her zaman ilk maçlarının zor geçeceği yönünde sporcuları sık sık uyarması dikkat çekti.İDÇSPOR GAZİOSMANPAŞA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Genel Kaptan Aydın, “ligin ilk haftaları her zaman zor geçmiştir. Gazi Osmanpaşa maçı da zorlu geçecektir. Hafta sonunda 5 Temmuz Stadı’nda konuk edeceğimiz Gazi Osmanpaşaspor maçında sahadan galibiyetle ayrılıp lige üç puanla başlamayı hedefliyoruz. Bunun için çalışmalarımızı daha ciddi sürdürmeniz gerekmektedir” dedi.

İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu ligin ilk haftası öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kamp yaptığımız süre içerisinde özel karşılaşmalarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldık. Bu karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydirdik. Görev verdiğimiz tüm futbolcularımız lig öncesi forma giyme savaşı vermeleri bizleri sevindirmektedir. Önümüzde zorlu geçeceğini düşündüğümüz Gazi Osmanpaşaspor maçı var. Bizde hazırlıklarımızı bu yönde yapmaktayız. Genç bir kadromuzla galibiyet hedeflemekteyiz. Bunun için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.