KAYMAKAM ÖZ 22 PERSONELE BAŞARI BELGESİ VERDİ

Belen Kaymakamı Mehmet Öz, başarılı daire amirleri ve personelleri başarı belgesi ile ödüllendirdi. Kaymakam Öz, başarı belgelerini törenle teslim ederek, görev yaptığı süre içerisinde hizmet ve çalışmaları ile bu belgeyi hak eden amir ve memurları kutladı.
KAYMAKAM ÖZ 22 PERSONELE BAŞARI BELGESİ VERDİ
Kaymakam Öz törende; İlçe Jan.Kom.Fahri Semiz, Emniyet Amiri Gürsel Tabur, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bakır, Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, Tapu Müdürü Tülin Turan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Şakir Gök, İlçe Özel İdare Md.V.Metin Açıl, S.Y.D.Vakfı Md.Zeynep Öztürk, İlçe Milli Eğitim Şb.Md.Yusuf Avar, Komiser Yrd.Cuma Bağrıaçık ile Polis memurları Mahmut Yılmaz, Yunus Karakapak, Mehmet Çolak, Tamer Erdoğan, Ziya Gökalp İlkokulu Md.Bumin Kılınçoğlu, Sebati Gönenç İlkokulu Md.M.S.Soner Ündan, İssume Orta Okulu Md.Yrd.Murtaza Kırpık, Mal Müdürlüğü Gelir Uzmanı Mustafa Ulus, Aile Hekimleri Dr.İsmail Seler ile Dr.Turan Yayla, Tapu Müdürlüğü Bilgi İşlem Memuru Süleyman Ballar, Müftülük V.H.Kont.İşletmeni Mustafa Bilgili’den oluşan 22 personele başarı belgelerini teslim etti.

Önceki İçerikAntakya-İskenderun el ele, Basketbol şöleni başlıyor!
Sonraki İçerikTürk Bayraklarıyla Anıta Yürüdüler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.