AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN ALTIN MADALYA İLE DÖNÜYORUZ

Bu yıl 24 Ağustos ve 02 Eylül tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş kentinde devam eden Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’na Federasyon’u temsilcisi olarak katılan Hatay’ımızın gururu Payas Belediyespor 1975 Kulübü Başkanı Mehmet Ay, Romanya’nın Başkenti Bükreş’te devam eden Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda 58 kg sporcumuz Mehtap Kurnaz’ın, 1 Altın ve 2 bronz madalya kazandığını bildirdi.
AVRUPA ŞAMPİYONASINDAN ALTIN MADALYA İLE DÖNÜYORUZ
Ay yaptığı açıklamada, Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında podyuma çıkan 58 kg sporcumuz Mehtap Kurnaz’ın, 1 Altın ve 2 bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü olduğunu belirtti.
Ay, Kurnaz’ın koparmadaki ilk hakkında 77 kg, ikinci hakkında 79 kg ve son hakkında da 81 kg’ ı başarıyla kaldırarak koparmada altın madalya kazandığını belirterek koparmada ikinciliği 80 kg ile Ukrayna’ dan Olena Kokhanenko elde ederken üçüncülüğü 79 kg ile Fransa’dan Dora Tchakounte’nin elde ettiğini söyledi.

Önceki İçerikABD ADANA BAŞKONSOLOSU ESPİNOZA BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ
Sonraki İçerikMedeniyetler Korosu İzmirliler’i büyüledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.