“Allah sizlerden razı olsun”

20 yıl 3 ay gibi çok uzun süreden sonra emeklilere altın tepside İntibak Yasası’nı sunan AK Parti’yi emekliler öve öve bitiremedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Emeklileri Derneği (TÜED) İskenderun Şubesine konuk oldu.
Milletvekili Karasayar ve beraberindeki AK Parti heyetini TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, hükümet olarak emeklilerin hayat şartlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen her türlü mücadeleyi verdiklerini söyledi. Emeklilerin uzun yıllar boyu bu ülkeye ve insanlara hizmet verdiğini kaydeden Milletvekili Karasayar, “Bu hizmetlerin sonunda emekli olarak iyi ve rahat bir yaşam sürmek onların en doğal haklarıdır. AK Parti hükümeti olarak emeklilerimizin her zaman yanlarındayız. Bilindiği üzere bizden önceki hükümetler döneminde hiçbir vatandaşımız doğru dürüst hastaneye bile gidemiyordu. Hasta olunca evinde inleyerek ölümü bekliyordu. Allah’a çok şükür ki, artık o günler geride kaldı. Artık emeklilerimizle birlikte her vatandaşımız 5 yıldız konforundaki hastanelerimize gidip muayenelerini oluyorlar. Onlar bizim baş tacımız. Hükümet olarak bundan sonrada emeklilerimizin yüksek hayat standartlarında yaşamlarını sürdürmek için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu. Ziyaretten dernek olarak büyük mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Emeklileri Derneği İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Uyan ise, AK Parti hükümetinden övgüyle bahsetti. 20 yıl 3 ay gibi uzun bir süreden sonra emekliler için son derece önem arz eden İntibak Yasası’nı AK Parti hükümetinin çıkardığını kaydeden Başkan Uyan, “Allah AK Parti hükümetinden başbakanımızdan ve milletvekillerimizde razı olsun. Bize İntibak Yasası’nı çıkararak, yaralarımıza merhem oldular. Bizde her zaman onların yanındayız ve destekçileriyiz” diye konuştu.
“Allah sizlerden razı olsun”
AK PARTİ’Yİ DESTEKLİYORUZ VE HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki heyet daha sonra İskenderun Adalet ve Demokrasi Derneği Başkanı Av. Maruf Kaymaz ve yönetim kurulu üyelerine konuk oldu. Ziyarette konuşan Milletvekili Karasayar, dernek başkanı Maruf Kaymaz ve yönetime insanlarımızın hakkını aramak için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bu ülkede eskiden hukuka ve adalete saygının kalmadığını belirten Milletvekili Karasayar, “Ülkemizi yok etmek isteyen birçok güçler vardı. Anayasamız insanlarımızın daha rahat ve güvenli yaşamaları için sağlıklı değildi. Fakat AK Parti hükümeti olarak yeni düzenlediğimiz Anayasa ile bu ülkede artık birçok şeyler değişecek. İnsanlarımız daha rahat, haklarını sonuna kadar arayacak bir Anayasa ile yaşamlarını sürdürecekler. Ben Adalet ve Demokrasi Derneği Başkanı Maruf Kaymaz’a ve siz değerli yönetim kurulu üyelerine yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu. Dernek olarak ziyaretten onur duyduklarını ifade eden Adalet ve Demokrasi Derneği Başkanı Av. Maruf Kaymaz ise, AK Parti hükümetinin insanlarımızın daha müreffeh bir Türkiye’de yaşamaları için başlattıkları çalışmaları takdir ettiklerini ve her zaman destekçileri olduklarını kaydetti. Türkiye’nin ne zaman lider ülke konumuna geldiğinde dış güçler tarafından bir takım oyunlar oynandığını ifade eden Kaymaz, hiç kimsenin Türkiye’yi bölmeye ve huzurumuzu kaçırmaya gücü yetmeyeceğini, bu ülke insanının birlik ve beraberlik içinde olarak onlara en güzel cevabı verdiğini belirtti.

Önceki İçerikMeslek odalarından ortak tepki
Sonraki İçerikMutluluklar
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.