İskenderun’da güvenlik en üst düzeyde

Son günlerde Türkiye’de yaşanan terör saldırıları ile ilgili İskenderun polisi çalışmalarını çok ciddi ve sıkı bir şekilde sürdürüyor.
İskenderun’da güvenlik en üst düzeyde
İskenderun’da araçlar ve kişiler üzerinde çalışmalarını sürdüren polisler özellikle vatandaşların huzurunu kaçırmak isteyen kişilere karşı çok yönlü araştırma içindeler..
Son günlerde vatandaşın dilinde dolanan “İskenderun’da ‘canlı bomba ve bomba yüklü araçlar varmış’ gibi söylemlerin konuşulduğu kentte polis şüpheli gördüğü bir aracı kontrol altına aldı. Şehit Pamir Caddesinde park halinde bulunan sarı renkli bir aracın arka plakasının bulunmaması üzerine inceleme yapan polisler, aracın üzerinde bulunan plakanın farklı bir araca çıkması üzerine daha derin bir soruşturma yapmaya başladılar. Aracın arka koltuğunda bulunan karton kutu ise tüm polisleri harekete geçirdi. Olay yerine gelen uzman ekipler, aracın sürücüsüne ulaştı. Aracı bir arkadaşından aldığını söyleyen sürücü ise, kutunun içerisinde bilgisayar parçalarının bulunduğunu ve kendisinin de bilgisayarcı olduğunu söylemesi üzerine hem vatandaşlar hem de güvenlik güçleri rahat bir nefes aldı.
Olay yerinde yapılan incelemelerde araçta her hangi bir suç unsuruna rastlanmazken, polis plakanın neden bir başka araca çıktığının araştırmasını yaptı. Bunun üzerine araç sahibi ise eski aracındaki plakayı şu anda kullandığı araca taktığını ve bu konuda trafikten plaka tescilini yaptırmadığı ortaya çıktı. Polis ise bu tür işlemi kendi başına yaptığı ve başka aracın üzerine kayıtlı olan plakanın bir başka araçta bulunmasından dolayı sürücüyle ilgili işlem başlattı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.