İDÇSPOR GENÇ KADROYLA MÜCADELE EDECEK

Spor Toto 2.lig beyaz grubunda mücadele edecek olan İskenderun Demir Çelikspor’un Yeni sezon öncesi Kızılcahamam Patalya Oteli’ndeki kamp çalışmaları devam ediyor. Kadroya dahil edilen futbolcularla alt yapıda yetişen gençler kısa zaman içerisinde birbirleriyle kaynaşmaları teknik heyeti sevindiriyor.
İDÇSPOR GENÇ KADROYLA MÜCADELE EDECEK
İskenderun Demir Çelikspor Transfer Komitesi Başkanı Avukat Cihan Önal yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçmiş yıllara oranla bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceğiz. Bütçemiz dahilinde transfer ettiğimiz futbolcular ile alt yapıdan kadromuza dahil ettiğimiz gençler kısa zamanda bir birleriyle kaynaşması teknik heyetimizi ve bizleri sevindirmektedir. Yapılan özel karşılaşma teknik direktörü Haluk Bulgurlu’nun forma giydirdiği tüm futbolcularımız kendilerine verilen görevler en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Önümüzdeki sezonda bölgemiz sporseverlere çok koşan ve gözü hoş gelen müsabakalar izlettireceğiz.”
Önümüzdeki sezondan itibaren gençler önem vereceklerini belirten İskenderun Demirçelik Spor Transfer Komitesi Başkanı Avukat Cihan Önal, “Geçen sezondan bu yana 12 gencimizi kadromuza dahil ettik. Bunlardan 6-7 tanesi oynayabilecek düzeye geldiler. Gençlerimize önem vereceğiz. İskenderun Demirçelikspor’un kurtuluşu altyapıdır, gençlerimizdir’’ diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.