Derdiniz nedir?

İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerinde seyyar satıcı ile zabıtaların kavgasına müdahale eden polis daha sonra kendini kavganın içinde buldu.
Derdiniz nedir?
Şehir merkezinde seyyar satıcılık yapan bir kişiye İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri müdahale edip, tezgâhına el koydu. Buna sinirlenen seyyar satıcı ise zabıtalarla bir anda tartışmaya başladı. Hadise tam da şehrin en işlek merkezi olan Şehit Pamir Caddesi üzerinde meydana geldi. Bunun üzerine durumu sakinleştirmeye gelen polislerle bu sefer zabıta ekipleri tartıştı. Olay büyüyünce hem trafik aksadı, hem de kalabalık vatandaş topluluğu polis ile zabıtanın sokak ortasındaki tartışmalarını şaşkınlıkla izledi. Seyyar satıcıyı gözaltına alan polis zabıtalardan davacı olun olmadığını sordu ve bunun üzerine ise yaşanan yanlış anlamalar bir anda ortamı gerdi. Polis ile zabıta sokak ortasında bir birinin üzerine yürüdü. Araya giren diğer polisler ve zabıtalar olası bir kavgayı engelleyerek daha büyük bir sorunun yaşanmamasını sağladılar. Son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla herkesin gergin olduğu bir dönem yaşanırken, özellikle kamu görevi yapan kişilerin biraz daha sakin ve dikkatli davranmaları daha sağlıklı hizmet yapacaklarına vesile olacaktır.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.