Tarifsiz acı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde askeri konvoyun geçişi sırasında mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Suay, İskenderun’da düzenlenen törenle toprağa verildi.
Kaptanpaşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Hakan Atınç, şehidin ailesi, yakınları ve İskenderun halkı katıldı.
Tarifsiz acıCenaze töreninde yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla teröre lanet yağdırdı. AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ve Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, ayakta durmakta zorluk çeken şehit Mehmet Suay’ın babasının koluna girerek teselli etmeye çalışırken, eşi Berivan ve annesi ise zaman zaman sinir krizleri geçirdi. Şehit Mehmet Suay’ın naşı Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından omuzlara alındı.
3’ü kız 4 kardeş olan ayrıca eşi 3 aylık hamile olan şehit Suay’ın naşı dualar ve tekbirlerle Çankaya Mezarlığı’nda defnedildi. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.