Bayramda protokol ile halk aynı karede

Mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle İskenderun’da protokol ve halk bayramlaştı. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi.
Bayramda protokol ile halk aynı karedeRamazan Bayramı’nın birinci günü saat 11:00’de Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Nejat Atilla Demirhan, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluş, siyasi parti, meslek odaları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma töreninde Bakan Ergin ve protokol üyeleri, halkla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Protokol üyeleri, bayramlaşma merasiminin ardından bir araya gelerek ülkemiz ve bölgemiz ile ilgili sohbet etme imkânı buldular. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den, Atatürk Anıtı arkasında yapımına başlanan iskeleye ek bölüm ile balıkçı barınağının bir kısım yerde marina yapılması konusunda yardımcı olmasını istedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.