Milletvekili Karasayar’dan çocuklara bayram hediyesi

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar seri ziyaretlerini bu dün de sürdürdü. Milletvekili Karasayar, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni derneğini ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayram için elbise, bazı çocukları ise dershaneye göndermeye vesile oldu. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki AK Parti heyetini Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve derneğin yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Milletvekili Karasayar’dan çocuklara bayram hediyesi
Ziyarette konuşan Milletvekili Karasayar, ihtiyaç sahipleri çocukları sokaktaki kötü ortamdan kurtararak hayata bağlayan dernek başkanına teşekkür ederek her zaman gereken desteği vereceklerini ifade etti. Bu çocukların ileride Türkiye’yi yöneteceklerini ifade eden Milletvekili Karasayar, “Bir çocuk iyi yetişiyorsa, ileri de topluma faydalı bireyler olurlar. Eğer zararlı bir birey olarak yetişiyorsa, muhakkak insanlarımıza zarar verir. Bu bakımdan çocuklarımıza her zaman sahip çıkmalıyız. Onlara gereken ilgi, sevgi ve şefkati göstermeliyiz. Her ne kadar anne ve babaları yoksa da onlar bizim çocuklarımız. Başbakanımız zaten bu konuda çok hassas ve gayretli. Bizlerde İskenderun’da bu çocuklarımıza topluma kazandırmak için üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapacağız” diye konuştu
Ziyaretten dolayı oldukça memnun olduklarını kaydeden Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ilgi ve alakasından dolayı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a teşekkür etti.
Milletvekili nezdinde ilk kez Orhan Karasayar’ın kendilerini ziyaret ettiğini belirten Çakmaklı, vereceği desteklerden dolayı milletvekili Karasayar’a şimdiden teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.