Milletvekili Karasayar şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Milletvekili Karasayar, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.
Hasan Baba Restaurantta verilen iftar yemeğine Milletvekili Karasayar ile birlikte AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve şehit aileleri katıldı. İftar saatinin gelmesiyle dualarla birlikte iftar açıldı. Daha sonra açıklama yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, şehit aileleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, şehit ailelerine ne kadar önem verilse az olduğunu belirtti. Karasayar, “Bu ülke için canlarını feda eden Mehmetçiklerimizin aileleri bizim canımız ciğerimizdir. Biz tüm imkân ve gücümüzle onların yanındayız. Ben yemeğe katılan başta şehit aileleri dernek başkanımız olmak üzere, tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize sonsuz teşekkürler ediyor, onların bayramlarını şimdiden kutluyorum” dedi.
Milletvekili Karasayar şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi
Yemekte son olarak söz alan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ise, Milletvekili Karasayar’a verdiği yemekten dolayı teşekkür ederek, her zaman desteğini gördüklerini kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.