OSMANİYE’YE 24 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU

Osmaniye Ahmet Yesevi Mahallesine yapılacak olan 24 derslikli ilköğretim Okulunun protokolü Vali Celalettin Cerrah ile Hayırsever İşadamı Fadıl Bulut arasında imzalandı. Protokol imza törenine Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Turgut Çalışkan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri Arif Taşkaya, Hacı Okçu ve Bulut Tekstil Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

OSMANİYE’YE 24 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Protokol imzası öncesinde konuşan Vali Cerrah, işadamı Fadıl Bulut’un Osmaniye Organize Sanayi Bölgesine gazbeton (ytong) fabrikası kuracağını ifade ederek, “Hayırsever İşadamımız Fadıl Bey, hem Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapacaklar hem de eğitim kampanyamıza destek olarak ilimize 24 derslikli bir okul yaptıracaklar. Yapılacak olan okul ilimizin en çok okul ihtiyacı bulunan mahallelerinden biri olan Ahmet Yesevi mahallesine yapılacak. 24 derslikli olacak olan okulumuzda 720 öğrencimiz eğitim görecek. Okul bittiğinde okulun adını Hayırseverlerimiz kendileri verecekler. Okulumuzun temelini en kısa sürede atacağız.” diye konuştu. Vali Cerrah sözlerinin sonunda hayırsever İşadamı Fadıl Bulut ve OSB Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bu çok önemli bir hayır işi. Ramazan ayının en hayırlı gecesi olan Kadir gecesini idrak edeceğimiz bugünde yaptığınız hayrı Allah kabul etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okulumuz Osmaniye’mize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

İKİNCİ BİR OKUL SÖZÜ
Hayırsever İşadamı Fadıl Bulut ise, “Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde Gazbeton (ytong) fabrikası kurmayı planlıyoruz. Bu sektör Türkiye’nin gelecekte ihtiyacı olan bir sektör. Yapacağımız bu yatırımın yanı sıra Sayın Valimizin desteği ile Osmaniye’ye 24 derslikli bir okul yaptırma kararı aldık. İşletmemiz devreye girdikten sonra ikinci bir okul yaptıracağımızın sözünü de buradan vermek istiyoruz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Celalettin Cerrah ile hayırsever işadamı Fadıl Bulut arasında Osmaniye’ye yapılacak olan 24 derslikli ilköğretim okulunun protokolü imzalandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.