Şehit aileleri Milletvekili Karasayar’ı yere göğe sığdıramadı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti. Karasayar, bu ülke için canlarını feda eden şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ile birlikte parti ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. AK Parti heyetini Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve derneğin yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyarette konuşan Milletvekili Orhan Karasayar, şehit ailelerine her zaman gereken önem ve değerin verilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Biz hükümet olarak onların yaşam şartlarını kolaylaştırmak ve onlara hizmet etmek için elimizden gelen tüm imkân ve gayretleri sergiliyoruz. Şehit olan Mehmetçiğimizin bir kardeşini işe alarak bir nebze de olsa acılarını paylaşıyoruz. Bunun yanında şehit ailelerimizi konut sahibi yapmak içinde hükümet olarak gayret gösteriyoruz. Çünkü onlar her hizmetin en güzeline layıktır” diye konuştu. Ziyaretten dolayı son derece onurlandıklarını kaydeden İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ise, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın her zaman desteğini gördüklerini vurguladı. Kentimizde onlarca Milletvekilinin gelip geçtiğini ifade eden Mercanoğlu, bunların içinde kendilerine en yakın olan, her şehit ailemizin evine giderek sorun ve sıkıntılarını soranın Orhan Karasayar olduğunu altını çizerek belirtti.
Şehit aileleri Milletvekili Karasayar’ı yere göğe sığdıramadı
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki AK Parti heyeti daha sonra Makine Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Ayhan Karan ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Milletvekili Karasayar, ülkemizin şu anda geldiği noktadan bahsetti. 10 yıllık AK Parti iktidarında ülkede birçok şeyin değiştiğini, huzur ve refah seviyesinin her geçen gün arttığını belirten Milletvekili Karasayar, bu hizmetleri yaparken en büyük destekçilerinin halk olduğunu dile getirdi. Milletvekili Karasayar, bu ülke halkının desteklerinin kendilerine sürdüğü müddetçe hizmetlerin de aralıksız olarak geleceğini açıkladı.
Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan ise, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. AK Parti’nin bu kente hak ettiği tüm hizmetleri getirdiğini, bundan da oldukça mutlu olduklarını belirten Karan, sorun ve sıkıntılarını da anlatarak Milletvekili Karasayar’dan çözüm talebinde bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.