MUHTEŞEMDİ!

Karayılan Belediyesi’nin düzenlediği ramazan şenlikleri büyük ilgi gördü..

Karayılan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenlikleri kapsamında semazen ve ilahilerden oluşan gösteri yoğun ilgi gördü.
Karayılan Belediyesi bahçesinde düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ramazan etkinlikleri kapsamında Konya’dan gelen Cahit Nazlı İlahi Grubu davetlilere ilahi ziyafeti sundu.
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, gösteri sonuna doğru sahneye çıkarak yaptığı konuşmasında, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Ramazan şenlikleri kapsamında halkımızla hep bir arada olmak, Ramazanın havasını hep birlikte teneffüs etmek istedik. Bizlere böylesi manevi bir haz yaşatan tüm semazen ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
MUHTEŞEMDİ!Başkan Yurtman Konya’dan gelen ilahi gurubu adına Cahit Nazlı’ya bir tablo hediye etti. Karayılan Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ramazan şenliklerine Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti 22. Dönem milletvekili İsmail Soylu, MHP Hatay İl Başkanı, Adnan Aktaş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MHP İskenderun İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Karayılan Belediye meclis üyeleri ve Karayılan halkı katıldı

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.