AK Parti dur durak bilmiyor

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Gümrük Müşavirleri Derneği’ni ziyaret etti. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Karasayar’ı Hatay Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Şahin Kılıç karşıladı.
Başkan Kılıç, nezaket ziyaretinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti. Son günlerde yaşanın terör olaylarında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet aileleri ve Türk milletine başsağlığı dileyen Kılıç, “Terörün biran önce bitmesi hepimizin arzusudur. Bizim Millet olarak ayrımız gayrımız yoktur. Her zaman birlik beraberliğimizi sağlayan bir milletiz. PKK’nın oyununa asla gelmeyeceğiz” diye konuştu. Sektör hakkında da bilgiler veren Hatay Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Şahin Kılıç, Mersin, İzmir, İstanbul’da bulunan dernekler gibi aynı şartlara sahip olmak istediklerini ve bunun içinde tüm şartları taşıdıklarını, ancak bunun çözümü noktasında yakında liman ile birlikte ve gelecekte açılması düşünülen Hassa – İskenderun Tüneliyle birlikte İskenderunun cazibe merkezi olacağını vurguladı. Kılıç bu konuda Milletvekili Karasayar’dan destek istedi.
AK Parti dur durak bilmiyor
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, sürekli STK’larla istişare halinde olduklarının altını çizdi. Sorun ve sıkıntıların çözümü için var olduklarını kaydeden Milletvekili Karasayar, “ Derneğinizin gerekli statüye kavuşması için gerekli görüşmeleri yapıp çözüm için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. İskenderun Limanı ve Hassa – İskenderun Tüneli ile birlikte İskenderunumuz bir cazibe merkezi olacak. Sizler gümrükçüler olarak ta işleriniz daha çok artacak. Tabiî ki bu konuda yapılması gereken ne varsa el birliği için yapacağız” dedi. Hızla büyüyen İskenderun’a AK Parti döneminde birçok hizmet kazandırdıklarını ifade eden Milletvekili Karasayar, “Yapılan hizmetler saymakla bitmez. Örneğin Adalet Sarayımız, Emniyet Sarayımız, PTT Binamız, Arsuz yolumuz gibi birçok yatırımlar Hükümetimiz sayesinde kazandırıldı. Milletin parası millete hizmet olarak dönüyor. Bizler Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde ülkemizin refahı ve huzuru için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Bizlere destekleriniz çalışmalarımızda bizlere güç veriyor” ifadelerini kullandı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki heyet daha sonra Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MARDER)’ni ziyaret ederek Başkan Salih Bayar ile görüştü. Ziyarette konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, kentte tüm insanların din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin hoşgörü içinde yaşadığını ifade etti.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberindeki parti ilçe yönetimiyle ile birlikte daha sonra İskenderun Emlak Müşavirleri Derneği’ne konuk oldu. AK Parti heyetini burada dernek başkanı Muhip Kaynar ve yönetimi sıcak bir ilgiyle karşıladı. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, burada yaptığı kısa değerlendirmede partisinin ülke ve bölgemiz genelinde yaptığı çalışmalardan kısaca bahsetti. Bu çalışmalarda vatandaşların hayır dualarının hiçbir zaman eksik olmadığını kaydeden Milletvekili Karasayar, “Milletimizin bize destek vermesi güç veriyor” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.