Ramazan’ da dolandırıldı

İstanbul’dan evlilik vaadiyle İskenderun’a gelen Ramazan Altunoğlu, yaklaşık 40 bin TL dolandırıldı. Sanal ortamda tanıştığı Y.A ile evlenmek için gelen ve yakınları tarafından dolandırılan Altunoğlu, kendisini dolandıran şahısların bulunması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Ramazan’ da dolandırıldı
Edinilen bilgilere göre; İstanbul’da inşaat ve emlak işiyle uğraşan Ramazan Altunoğlu, sanal ortamda ‘Gönülden Sevenler’ adlı sitede Y.A ile tanıştı. Altunoğlu,
bir süre görüştükleri Y.A’ya bağlandı. Y.A’nın de yakınlık göstermesi üzerine evlilik kararı alan Ramazan Altunoğlu, İskenderun’a geldi. Burada Y.E ve Y.A, abisi S.A, kuzeni ve yengesi A.A tarafından yakınları tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Altunoğlu, daha sonra evlilik alışverişi için 20 TL civarında altın ve çeşitli alışveriş yaptı. İlk olarak 21 Temmuz’da görüşmek için İskenderun’a gelen Altunoğlu, daha sonra geçtiğimiz hafta sonu Y.A’yı evlenmek için İstanbul’a götürmek üzere tekrar İskenderun’a geldi. Evlilik için gerekli alışverişleri yaptıktan sonra nikâh için Y.A, kuzeni ve Ramazana Altunoğlu, otobüs ile İstanbul’a hareket etti. Pozantı’da otobüsün molası sırasında lavaboya giden Ramazan Altunoğlu, döndüğünde Y.A ve kuzenini yerinde bulamadı. Hemen Y.A’nın yakınları ile irtibata geçen Ramazan Altunoğlu, yakınlarının “Yanlışlıkla başka otobüse binmişler. Seni Ankara’da bekliyorlar” şeklindeki sözlerinin ardından dolandırıldığını anladı. Altınlarla birlikte kaçan Y.A, kuzeni ve diğer yakınlarının bulunması için savcılığa emniyete suç duyurusunda bulunan Ramazan Altunoğlu, kin ve nefret kustuğu kişileri kendi sitesinde deşifre etti. Kendisinin başına gelen bu olayın bir başkanının başına gelmemesi için uyarılarda bulunan Ramazan Altunoğlu, “Benim hayatımı kararttılar. Allah’ta belalarını versin. İyi niyetimle buraya geldim. Fakat başıma bu geldi. İskenderun’un insanları çok sıcak ve temiz insanlar. Fakat böyle art niyetli, insanların ocaklarını söndürmek için çabalayan insanları barındırmasınlar. Benim başıma bu olay geldi. Fakat başka insanlarımız duyarlı olsunlar. Böyle şeylere kanmasınlar” dedi. Polis şimdi her yerde dolandırıcılık olayına karışan şahısları bulmak için çalışmalara başladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.