Milletvekili Karasayar hayır duası aldı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek engelli vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Milletvekili Karasayar, burada çalıştığı işyerinde sürekli tacize uğrayarak sonunda işten çıkmak zorunda kalan engelli Murat Ağtaş’ın imdadına yetişti. İşyeri idarecilerini arayan Milletvekili Karasayar, Murat Ağtaş’ın tekrar işe alınması için ricada bulundu. Milletvekili Karasayar’ın bu ricasını kırmayan işyeri sahipleri Murat Ağtaş’ın tekrar işe alınacağını söylemesiyle engeliler arasında büyük bir sevinç yumağı oluştu.
Tekrar işine dönecek olmanın sevinciyle gözyaşlarını tutamayan Murat Ağtaş, Ramazan ayında böylesi hayırlı bir işe vesile olan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a teşekkür etti.
Milletvekili Karasayar hayır duası aldı
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’daki dernek ve sivil toplum örgütlerine de ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve parti ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte dün ilk olarak İskenderun Dershaneler Birliği (İSODER)’e konuk oldular. AK Parti heyeti burada İSODER Başkanı Atilla Kara ve dershane yöneticileri tarafından karşılandı. Sıcak bir ortamın oluştuğu ziyarette konuşan İSODER Başkanı Atilla Kara, amaçlarının İskenderun’da eğitim çıtasını en yüksek seviyelere çıkarmak olduğunu belirtti. İskenderun’un bu yıl sınavlarda büyük başarı elde ettiğini belirten Başkan Kara, bu başarıda emeği olan öğretmenlere ve ailelerine teşekkür etti. Kara ayrıca, eğitimciler olarak içinde bulundukları sıkıntıları Milletvekili Karasayar’a anlatarak çözüm talebinde bulundular.
Kendilerini kabulden dolayı İSODER yöneticilerine teşekkür eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’da öğrencilerimize en kaliteli eğitimi vermek için birbirleriyle yarışan dershane yöneticilerine teşekkür etti. Kentimize yapılan yatırımlardan da bahseden Milletvekili Karasayar, Arsuz yolu, emniyet sarayı, tapu binası, kapalı spor salonu vs. gibi birçok hizmetlerin geldiğini kaydederek, “Başbakanımız, Bakanlarımız ve milletvekili arkadaşlarımız siz değerli halkımızın hizmetinizdeyiz. Gece gündüz sizlerin rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Sizlerin bizlere desteği sürdüğü müddetçe bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Sizlerinde kentimize hizmet için önerileri varsa her zaman dikkate alırız. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde halkımıza hizmet üretmektir” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.