ÇELİK İŞ SENDİKASI’NDA DEPREM..!

HİKMET FERİDUN TANKUT ve EKİBİ GÖREVLERİNİ BIRAKTILAR..

NİYE İSTİFA ETTİLER?

Çelik İş Sendikası Genel Başkanı H. Feridun Tankut, Genel Sekreter Şenel Oğuz, Eğitim Sekreteri Ruhi Ayhan, Mali Sekreter Ali Kemal Can istifa ettiler.
İstifaların nedenleri konusunda net bir açıklama yapılmazken, mevcut yönetimde olup da, istifa etmeyen Ali Cengiz Gül’ün liste hazırlıklarına hemen başladığı, hazırladığı listede, daha önce Karabük Şubesi’nde Mali Sekreter olarak görev yapan Recep Akyel’in de yer aldığı bildirildi.
ÇELİK İŞ SENDİKASI’NDA DEPREM..!
ALİ CENGİZ GÜL, YENİ GENEL BAŞKAN MI?
Çelik İş Sendikası Genel Merkez yönetimi Genel Başkan Feridun Tankut Başkanlığında şube başkanları ve bölge temsilcilerinin katılımı ile bugün bir toplantı düzenlerken çıkan sonuç tabanda bomba etkisi yarattı.
Yapılan toplantıda genel başkan olarak Genel Teşkilatlanma Sekreteri ve İskenderun Şube Başkanı Ali Cengiz Gül’ün ismi üzerinde karar kılınırken ;Cengiz Gül başkanlığındaki Çelik İş Sendikası yeni Genel Merkez Yönetiminin Kayseri ve İstanbul 2 Nolu Şube başkanlarının yanısıra İskenderun ve Karabük’ten de birer isimden oluşmasına karar verildi.

KARABÜK’TEN RECEP AKYEL..
Karabük’ten belirlenen ismin Recep Akyel olduğu bildirildi.. Recep Akyel, Çelik İş Sendikası’nın Karabük Şubesi bünyesinde daha önce “Mali Sekreter” olarak görev yapıyordu. Yapılan toplantı neticesinde, Olağanüstü Kongre tarihi 1 Eylül 2012 olarak belirlendi. Çelik İş Sendikası’nın tepe yönetiminde yaşanan bu beklenmedik gelişmeler kamuoyunda şok etkisi yaratırken, istifa eden Hikmet Ferudun Tankut tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor..

İŞTE O SORULAR?
Hikmet Feridun Tankut ve ekibini istifaya sürükleyen ne idi?
Neden, birdenbire olağanüstü kongre kararı alındı?

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.