Bu tezgahın içinde maalesef bir CHP milletvekili de var

Başbakan Erdoğan, Dörtyol emniyetinde yaşanan ‘canlı teşhis’ olayı ile ilgili konuştu:

‘Bu tezgahın içinde maalesef
bir CHP milletvekili de var’

Başbakan Erdoğan ATV ve A Haber canlı yayınında, “Başbakan’la Gündeme Özel” programında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, konuşmasının satır başlıkları arasında Dörtyol emniyetinde yaşanan ‘canlı teşhis’ olayına değindi.
Bu tezgahın içinde maalesef  bir CHP milletvekili de var
Başbakan Erdoğan, “Bu konun iki boyutu var. Birincisi bir defa o ilçede benim gençlik kolları başkanımın oradaki kantinde çalışması yanlıştır. Bu birincisi.. Çalışmaması gerekirdi. İki, tabi milletvekili oğlunun oraya gitmesi orada da bir tartaklanma olayının olması maalesef o da söz konusu. Burada tabi polislerin karşısına bu şekilde çıkarılması yanlış bir olay. Çünkü polislerle eğer böyle bir tespit gerekecekse şikayetçinin onları görmesi ama onların şeyi görmemesi gerekir. Burada ilginç bir düzenleme de yapılıyor. Bu tezgahın içinde maalesef bir CHP milletvekili de var. İçerden de ona servisi yapanlar da var. Durumu emniyet müdürü arkadaşımız maalesef iyi yönetememiştir. O tablo üzüntü verici bir tablodur. Konu ile ilgili İçişleri ve Adalet Bakanıma gerekli talimatları verdik. Bütün çalışmalar yapıldı, yapılıyor. Ondan sonra da gerekil kararı arkadaşlarımız verecektir.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.