Rus genel müdür mescit açılışı yaptı!

MMK Metalurji A.Ş.’de yaptırılan mescidin açılışı Cuma Namazı öncesi Rus Genel Müdür Vitaly Galkin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Rus yatırımı olan MMK Metalurji’nin Genel Müdürü Vitaly Galkin’in talimatıyla başlanılan 400 kişi kapasiteli Mescit yapımı Personel ve İdari İşler Direktör Yardımcısı Bülent Tuncel tarafından 3 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak Cuma namazına yetiştirildiği kaydedildi.
Rus genel müdür mescit açılışı yaptı!
Mescit’in açılış kurdelesi Rus Genel Müdür Vitaly Galkin ile Payas Belediye Başkanı Bekir Altan birlikte kestiler ve ardından Mescit’i birlikte gezerken, tüm çalışanların Ramazan ayı ile Cuma gününü de tek tek kutladılar.

MMK YÖNETİMİNDEN İFTAR
MMK Metalurji A.Ş. Yönetimi, aynı gün Dörtyol Fourway Otel’de bir de iftar yemeği daveti verdi. İftara Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve çok sayıda davetli katıldı.
Evi sahibi MMK Metalurji Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Vitaly Galkin, bir nezaket örneği göstererek ilk iftar yemeği davetlerine katılan konuklara teşekkür ederek “Dinlerin buluştuğu, tarihlerin kesiştiği, geleneklerin yeşerdiği medeniyetler şehrinde, sizlerle birlikte olduğumuz ve Ramazan ayı ruhunu paylaşabildiğimiz için çok sevinçliyiz. Ramazan ayı, aile sevgisi, toplum içi dayanışma ve sahip olduklarımız için şükretmek gibi önemli değerleri vurgular. Bize verilen nimetleri ve bu nimetleri paylaşmanın önemini, dostlarımızla beraber olduğumuz iftar yemeklerinde anlamaktayız” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.