Muhtarlar Milletvekili Karasayar’dan memnun

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mahalle muhtarlarına ziyaretlerini dün de sürdürdüler. AK Parti heyeti, Dumlupınar, Sakarya, Güzel Çay ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinin muhtarlarına konuk olarak sorun ve sıkıntıları dinleyip çözümü için harekete geçtiler.
Muhtarlar Milletvekili Karasayar’dan memnun
Muhtarların sıcak ilgisiyle karşılanan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Uğur feriz ve yönetim kurulu üyelerinin gösterilen ilgiden bir hayli memnun oldukları görüldü. Mahalle muhtarları, “Her zaman sıkıntılarımızı dinlemeye gelen Milletvekilimiz Karasayar ve İlçe Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri gerçekten hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Ne zaman bir sıkıntımız olsa sağ olsunlar hemen çözüm noktasında ellerinden geleni yapıyorlar” şeklinde görüş belirttiler.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, yaptığı açıklamada, “Bizler sizlerin her zaman yanındayız. Muhtarlarımızla her zaman görüşüyoruz. Birçok sıkıntıları aştık. Çok şükür, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz olduğu için çok şanslıyız. Bir zamanlar IMF kapılarında bekleyen bir Türkiye vardı. Ama şimdi çok şükür biz IMF’ye para verecek duruma geldik. Dünya ülkeleri bile Türkiye bu krizi nasıl atlattı diye şaşkın! Bakınız Çin’den sonra ikinci ülke konumuna geldik. İskenderun’a yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Arsuz yolu, yeni PTT, yeni hastane, yeni adliye ve yeni emniyet binamız dört dörtlük oldu. Bizler AK Parti hükümeti olarak her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın alın terini hiçbir zaman hortumcuya yedirmeyeceğiz. Bizim hükümetimiz sayesinde o dönemler geride kaldı. Bizler vatandaşımızın hizmetkârıyız” dedi.
Ziyaretlerde kısa bir açıklama yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ise yaptığı değerlendirmede, “ Milletvekilimiz Orhan beyle birlikte her zaman köy ziyaretleri mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Sorunları yerinde tespit edip muhtarlarımızla, mahalle sakinlerimizle istişare edip varsa bir sıkıntıları biran önce giderme mücadelesini vermekteyiz. Muhtarlarımızla karşılıklı istişareleri yapmaya devam ediyoruz. 2014 yerel seçimlerde İskenderun’u Ak kadrolarla buluşturacağız Allahın izniyle sizlerin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikDolmuşçular CHP’nin kapısını çaldı
Sonraki İçerikErten “Cahilsin” diyen Kimyon’a patladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.