Kotçu Nazım’dan duyarlı davranış

Ramazan ayı dolayısıyla birçok kurum, kuruluş ve hayırsever ihtiyaç sahibi vatandaşlara imkânları ölçüsünde yardım ediyorlar. İskenderun’dan bölgeye şubeler açarak büyüyen Kotçu Nazım da durumu iyi olmayan vatandaşlara Ramazan Bayramı için kıyafet dağıttı.
Kotçu Nazım’dan duyarlı davranış
Birçok kurum ve kuruşlun gıda yardımı yaptığı şu günlerde Kotçu Nazım olarak bilinen Nazım Diken yaptığı açıklamada, “Her ramazan ayında ben ve annem vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. Ancak herkes gıda yardımında bulunuyor. Bazen insana giyecekte lazım! Bende de kendi işyerimden hazırladığım 250 paket kıyafet takımlarını durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza dağıtıyorum. Burada hazırladığımız yardım paketleri hazır. Bayramda giyeceği olmayan vatandaşlara, yardımlarımız sürüyor” dedi. Annesinin emekli maaşını hiçbir zaman kullanmadığını belirten Diken, bu parayı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ederek kullandığını ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.