Doğan ailesi yıkıldı

İskenderun Belediyesi İtfaiye şefi Yusuf Doğan’ın oğlu Ahmet Doğan’ın askerde intihar ettiği ileri sürüldü. Acılı haberi ailesine komutanlar ve polis bildirdi.

Ahmet Doğan, geçtiğimiz yıl üniversite eğitimini bitirdikten sonra Asteğmen olarak Çanakkale’de görevine başladı. Ailenin iki erkek oğlundan biri olan Ahmet Doğan dört gözle beklediği vatani görevinin bitmesinin ardından tekrar ailesinin yanına gelerek buradan işinin başına geçecekti. İskenderun İtfaiye Müdürlüğü’nde şef Yusuf Doğan dün itibariyle yıllık izne ayrılarak eşi Müzeyyen Doğan ili birlikte tatile ve oradan da çocukları Ahmet Doğan’ın yanına giderek burada kendisine sürpriz yapacaklardı.
Ancak dün sabah saatlerinde evlerine gelen acı haber tüm aileyi yıktı.
Evde bulunan kardeşi Samet Doğan, olayın ne olduğunu anlamaya çalışırken acı haberin verilmesi üzerine evin içerisinden çığlıklar yükselmeye başladı. Acı haber tez zamanda tüm aileye yayıldı. Baba Yusuf ve anne Müzeyyen Doğan ise acı haberi çocuklarının yanına giderken yolda aldılar. Polis ile askerler evin önünde beklerken aile bireylerini de sakinleştirmeye çalıştı. Sağlık ekipleri ise evde bulunan aile yakınlarının başından bir an olsun ayrılmadı.
Olayla ilgili şu ana kadar net olmamakla birlikte görevini yaptığı sırada Asteğmen Ahmet Doğan’ın intihar ettiği iddia edilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.