UKÜ’de Oku İngiltere Diploması Al

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversitelerde hareketlilik başladı. Özellikle özel üniversiteler, hazırladığı kampanyalarla öğrenci kayıtlarına başladı.
Özel üniversiteler arasında bulunan Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi, kayıt dönemini hareketli geçiriyor. UKÜ’nun Bölge Temsilcisi Ayda Süzer, eğitimciler ve velilerle le bir araya gelerek üniversitenin özelliklerinden, imkanlarından ve kampanyalarından söz etti.
Bölge Temsilcisi Ayda Süzer toplantıda, üniversitenin, fiziki ve teknik imkanları ile benzersiz kampus özellikleriyle Türkiye, Avrupa ve ABD’deki en iyi üniversitelerle eş değer olanaklara sahip olduğunu kaydederek, birçok uluslar arası kurumdan aldığı denklikler ve imzaladığı işbirliği anlaşmalar sonucunda akademik kalitede örnek teşkil ettiğini ifade etti.
UKÜ’de Oku İngiltere Diploması Al
Güçlü eğitim kadrosuyla yüzlerce öğrenciyi başarılı bir şekilde hayata kazandırdığını ifade eden Süzer “Üniversitemiz, İngiltere’nin Sunderland ve Wolverhamton üniversiteleri ile sunduğu çift diploma imkanı ile tüm dünyada tanınan seçkin yükseköğretim kurumları arasında yer almaktadır. Birçok üniversite ile yaptığı iş birliği anlaşmaları ve UNESCO dünya üniversiteleri arasında bulunmaktadır. Tüm dünyada geçerli YÖK onaylı diploması özelliğine sahiptir” dedi.
Süzer, çift diploma özelliğini ve Türkiye’de işbirliği yaptığı üniversiteler hakkında şu bilgileri verdi: “Üniversitemiz ile İngiltere’nin önde gelen üniversiteleri University of Sunderland ile University of Wolverhampton arasında yapılan anlaşma gereği UKÜ’de eğitim alan öğrenciler son akademik yıllarını İngiltere’de tamamlamaları durumunda tercih ettikleri bu üniversitelerin diplomasını alabiliyorlar. Ayrıca imzalanan anlaşma uyarınca üniversitemizin Çevre Mühendisliği bölümünde iki yıl eğitim alan öğrenciler son iki yılını Marmara Üniversitesi’nde tamamlayarak çifte diplomaya sahip olabiliyorlar.”
UKÜ’de bunun haricinde gerek bölüm zenginliği ve gerekse teknolojinin en yeni sistemlerin kullanılmasıyla öğrencilerin geleceğe daha emin adımlarla ve bilgilerle yürüdüğüne dikkat çekerek, ekonomik yönden de avantajlı konumda olduğunu sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.