Primemall AVM’de ramazan eğlenceleri devam ediyor

Eğlencenin ve alışverişin vazgeçilmez adresi Prime Mall İskenderun Ramazan programını dolu dolu sürdürüyor. Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılması amacı ile hazırlanan etkinlikler, unutulmaz Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Fasıl heyeti ve daha birçok eğlenceli gösterilerle devam ediyor. İftar için hazırlanmış menüleri ile ziyaretçilerine alternatif lezzetler sunuyor. Prime Mall İskenderun ziyaretçilerine her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca devam edecek olan eğlencelerle keyifli dakikalar yaşatıyor.
Primemall AVM’de ramazan eğlenceleri devam ediyor
Prime Mall İskenderun Bayram’da alışveriş keyfini uzattı!
Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra bir yaşam merkezi sunan Prime Mall İskenderun 15-16-17-18 Ağustos tarihlerinde 11:00-24:00’e kadar konuklarına kapılarını açıyor.
Prime Mall Antakya eski ramazanları aratmayan birbirinden renkli etkinlikleri ile ziyaretçilerine muhteşem bir ramazan yaşatmaya devam ediyor.
Geleneksel ramazan kültürünü yaşatmaya çalışan Prime Mall Antakya hafta boyunca gerçekleştirdiği ney dinletisi, fasıl, semazen gösterisi, kına gecesi ve Aşuk ile Maşuk etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyif dolu günler yaşattı. Hepsi birbirinden eğlenceli ve anlamlı olan etkinlikler ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Prime Mall Antakya’da eski ramazanları aratmayan etkinlikler Ramazan boyunca devam edecek.
Primemall AVM’de ramazan eğlenceleri devam ediyor

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.