Geleceğiniz Doğu Akdeniz Üniversitesin’de

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, İskenderun-Hatay Temsilcisi Kemal ÜNSAL ;
Gelişmiş altyapısı, nitelikli öğretim kadrosu, dünyanın 68 ülkesinden gelen 14,000 öğrencisi, 35 ülkeden 1,000 öğretim elemanı, İngilizce eğitim veren programları, ikinci bir yabanci dil öğrenme olanağı, öğrenci değişim programları, zengin spor, sosyal ve kültürel etkinlik olanakları, sahip uluslararası akreditasyonları, uluslararası öğretim ortamı ve dünyanın her yerinde geçerli diplomasıyla Doğu Akdeniz Üniversitesi, öğrencilerini yaratıcı, girişimci, global düzeyde rekabete hazır gençler olarak yetiştirmekte ve onları uluslararası kariyer için eğitmektedir.

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, İskenderun-Hatay Temsilcisi Kemal ÜNSAL ; Çok geniş kapsamda öğrencilerimiz için burs olanaklarımız var bunlar;Tercih Bursları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından her yıl düzenlenen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ÖSYM Kılavuzunda belirtilen bölümlere, 1., 2. ve 3. tercihi ile yerleşen öğrencilere verilen burstur.1,Tercihe % 25 2. % 20 3.%15 şeklindedir.Tercih yapacak öğrencilerin burslarımızı dikkate almalarını rica ediyorum.Ayrıca yetenek sınavı ile aldığımız 4 yıllık İç Mimarlık (Türkçe-İngilizce) bölümümüz mevcut öğrencilerin 140 ve üzeri puan almaları yeterli bu bölümümüz içinde %25 ve %50 burs imkanlarımız mevcut bunun için sizleri İskenderun Temsilciliğimize Bekliyoruz.
Geleceğiniz Doğu Akdeniz Üniversitesin’de

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.