‘AMANOSLAR TEMİZLENSİN ARTIK’

Kuzuculu Belde Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Amanos dağlarının terörden temizlenmesi gerektiğini, bu nedenle bölgenin turizme ve yatırıma açılamadığını söyledi.
Başkan Toksoy, Amanos dağlarında yaşanan terör olaylarının bir çoğunun kendi belde kırsallarında olduğuna dikkat çekerek yetkililerin bu konuya artık kesin bir çözüm bulmaları gerekiyor dedi. Toksoy şöyle konuştu:
“Beldenin tarihi ve doğa güzellikleri oldukça elverişli olmasına rağmen terör korkusu nedeniyle ne yatırım yapılabiliyor ne de doğal güzellikler halkın hizmetine açılabiliyor.
‘AMANOSLAR TEMİZLENSİN ARTIK’
Bölgenin terör gerçeği Türkiye’nin gerçeğidir. Amanoslarda ciddi manada PKK terör örgütünün çirkince eylemleri bizleri ve bölge insanını üzüyor. Amanoslar’da terör bir an önce bitirilmeli, gerekli tedbirlerin alındığını görüyoruz ama yeterli olmadığını görüyoruz bu manada ilgililerin sorumluların Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Amanoslar dada terörün bitirilmesi için hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Terör bölgemizin gelişimi açısından ciddi manada bir engel. Turistlik manada çok güzel yerlerimiz var fakat terör nedeniyle bu hizmetleri yapmamız mümkün olmuyor, kaygılarımız sıkıntılarımız var. Bölge insanı buradaki zenginliklerini çok sağlıklı kullanamıyor. Terör bitsin bu cennet yerleri turizme kazandıralım.”

Önceki İçerikGeleceğiniz Doğu Akdeniz Üniversitesin’de
Sonraki İçerikSazıyla, sözüyle esti geçti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.