İskenderun Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri başladı

İskenderun Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Etkinlikleri, başladı.
‘Ramazan’ı Birlikte Yaşayalım’ sloganı ile düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinliği, ilk olarak Güzelçay Mahallesi’ndeki Akçay İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, Güzelçay Mahallesi Muhtarı Davut Zabun ve mahalle sakinlerinin katıldığı Geleneksel Ramazan Etkinliği’nde, Geleneksel Türk Tiyatrosu oyuncuları tarafından Hacivat Karagöz, tiyatro gösterisi, palyaçolarla animasyon, çocuk etkinlikleri sergilendi.
Çocuklara baskılı balon dağıtılan etkinlikte, ilizyon gösterisi de yer aldı.
Oyuncular tarafından, gösterilerde, bayrak ve vatan sevgisi ve kardeşlik vurgusu yapılırken, çocuklar da şarkı söyledi.
‘Ramazan’ı Birlikte Yaşayalım’ sloganıyla düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nde hem büyükler hem de çocuklar eğlendi.
Yaptığı konuşmasında, Geleneksel Ramazan Etkinliği’nin, Güzelçay (Akçay) Mahallesi’nde başlatıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, halkımızın Ramazanı keyifli bir ortamda geçirmesinin amaçlandığını ifade etti.
İskenderun Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri başladı
Etkinlikler 17 Ağustos’ta tamamlanacak
Geleneksel Ramazan Etkinliği, 28 Temmuz Cumartesi günü İsmet İnönü Mahallesi Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde yapılacak gösteri ve etkinlikler ile devam edecek.
Saat 21.00’de başlayacak etkinlik programı şöyle: İbiş Usta, Tuzsuz Deli Bekir, Çocuk Etkinlikleri, Palyaçolarla animasyon, Palyaçolarla Ödüllü Çocuk Yarışmaları, Fasıl Udi Mehmet.
‘Ramazan’ı Birlikte Yaşayalım’ sloganı ile düzenlenen İskenderun Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, 1 Ağustos 2012 Çarşamba günü Esentepe Mahallesi Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu, 4 Ağustos 2012 Cumartesi günü Yunus Emre Mahallesi Maydanoz Kafe, 8 Ağustos 2012 Çarşamba günü Dumlupınar Mahallesi Atatürk İlköğretim Okulu, 10 Ağustos 2012 Cuma günü Modernevler Mahallesi Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu,
17 Ağustos 2012 Cuma günü Sahil Anıt Alanı’nda saat 21.00’da gerçekleştirilecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.