Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti

Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret ettiHatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu’na, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel eşlik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan çalışmalara değindi.
Ziyarette, İskenderun’un en önemli sorunu olan içmesuyu konusunda çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İçmesuyu şebekesi çok eski ve çürümüş. Eski şebekeden dolayı su kayıpları ve su patlak arızaları yaşanıyor. İçmesuyu konusunda çalışmalara başladık. Sağlıklı ve dayanıklı duktil içmesuyu şebeke boruları döşeniyor. Halkımız musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacak” dedi.
Çöp fabrikası ve Feyezan kanalı üzerine betonarme köprü yapımının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan diğer çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.