Yapamıyorlarsa görevi bırakıp gitsinler

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yaşanan su kesintilerinden dolayı belediye yönetimini ağır bir dille eleştirdi

“Yapamıyorlarsa görevi bırakıp gitsinler”
Yapamıyorlarsa görevi bırakıp gitsinler
İskenderun’da yaşanan su sıkıntılarıyla ilgili AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Uğur Feriz, bunun sorumlusunun İskenderun Belediyesi olduğunu söyledi.
Mübarek Ramazan ayında birçok mahallede yaşanan su sıkıntısından dolayı ciddi tepki aldıklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz, “Modern kent diye geçindiğimiz İskenderun’da 10 gündür birçok mahallede su yok. Belediye başkanı ve yetkilileri bu konuda çok yetersiz kalıyor. Çok acilen bu sorunun bir an önce aşılması gerekiyor. İnsanların Ramazan ayı dolayısıyla tüm işleri su iledir. Ancak belediye suyu kesiyor ve mahallelere su veremiyor. Eğer bu işi yapamıyorlarsa bıraksınlar.
Biz AK Parti olarak bu kentin belediyesine talip olduğumuzu her ortamda söylüyoruz Artık insanların daha ferah ve güzel bir kentte yaşaması lazım. Artık İskenderun iktidar ile buluşarak çok büyük hizmetleri alacaktır. Şu anda hükümetimizin çalışmaları ile İskenderun’a suyu getiriyoruz. Su arıtma tesisinin bitirilmesi ile şehir şebekesine su verilecek. Ama bakıyoruz İskenderun Belediyesi çalışmalarında çok ağır kalıyor” diyerek yönetime sitemlerini dile getirdi.
İlçe Başkanı Feriz, açıklamalarının son bölümünde ise, “Feyezan kanalı üzerinde yapılan köprü ile ilgili çalışmaların çok ağırdan gittiğini vur ve trafik akışının sorun yarattığını belirtmiştim. Ancak belediye şu anda Numune Mahallesi üzerinde bulunan yolu da kapatarak çalışma başlattı. Böylelikle vatandaş özellikle iftar zamanlarında trafikten dolayı büyük sıkıntı yaşıyor” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.