AK Parti’de belediyecilik bir sanattır

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar yemeğinde yapılan hizmetleri ve seçimleri değerlendirdi.

“AK Parti’de belediyecilik bir sanattır”

AK Parti’de belediyecilik bir sanattır
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’da görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Hasan Baba Restaurant’ta verilen iftar yemeğine Milletvekili Karasayar ile birlikte AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, parti yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından ilk olarak konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yerel seçimlerden bahsetti. Göreve geldikleri ilk günden bu yana arzuladıkları İskenderun Belediyesi’ni almak için yoğun uğraş verdiklerini belirten Başkan Feriz, “İskenderun Belediyesi’ni mutlaka AK belediyecilik ile buluşturmak gerekiyor. İskenderun’un iktidar kimse onun yanında olması gerekir. Daha önce ayağımıza kadar gelen birçok fırsatı kaçırdık. İnşallah bu sefer duyarlı İskenderun halkımızın oylarıyla İskenderun Belediyesi’ni kazanıp kentimize daha çok hizmetler getireceğiz. AK Partili olan belediyelerin durumu ortada. Hizmetler bir bir yapılıyor. En açık örneği ise Antakya Belediyesi’dir. Antakya’da her türlü hizmet yapılıyor. Dağın tepesine teleferik kuruyorlar. Neden İskenderun bu hizmetlerden yoksun kalsın! İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde var gücümüzle çalışıp İskenderun Belediyesi’ni siz değerli basın mensuplarımızın da vereceği desteklerle kazanacağız” diye konuştu.
Ardından konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, İskenderun’a yapılan hizmetlerden bahsetti. İskenderun’un kurulduğu yıldan bu güne kadar aldığı hizmetlerin katı katını AK Parti iktidarı zamanında aldığını belirten Milletvekili Karasayar, 11 yıldan bu yana Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki AK Parti’nin bu halk için var olduğunu ifade etti. Milletvekili Karasayar, “Halkımızın bize olan güveni tam. Bizde bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bakın İskenderun’da birçok hizmet yapıldı. 40 yıldır yapılmayan Arsuz yolu artık bitiyor. Bu yolumuzda koşu bantları dahi yapacağız. İskenderun Limanı özelleşti. Limanın özelleşmesiyle birlikte kentimizin iş hacmi de genişledi. Ben bölge milletvekili olarak İskenderunumuz ile ilgili hangi bakanımızın kapısını çaldıysak, sağ olsunlar hiçbiri bizleri kırmayarak gereken neyse yaptılar. Hizmetler bundan sonra da artarak devam edecek. Limanın özelleşmesiyle birlikte Amanoslardan Hassa Tüneli projesi bölgemizin cazibesini daha da artıracak. Bu 5 milyar dolarlık proje. Tünel ile birlikte Doğu ve Güney doğu Anadolu bölgesindeki üretilen mallar İskenderun Limanından ihracat yapılacak” diye konuştu.
Seçimler ile ilgili de konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelere daha bir önem verdiğini belirtti. AK Parti’de belediyeciliğin bir sanat olduğunu dile getiren Milletvekili Karasayar, “İnşallah önümüzdeki seçimlerde ilçe teşkilatımızın yapacağı çalışmalar ve siz basın mensuplarımızın da vereceği destekli İskenderun Belediyesi’ni kazanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.