TURNUVANIN ŞAMPİYONU PAYAS BELEDİYESPOR!

Her yıl Antakya Festivali kapsamında geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl ismi merhum Osman Çalgın(Kütük) anısına Erhan Aksay-Osman Çalgın Futbol Turnuvası olarak belirlenen futbol turnuvasıbitti. Bu yıl 5 grupta toplam 35 takımın mücadele edeceği turnuva yaklaşık 2 ay sürdü. Turnuvanın galibi bu sene Payas Belediyespor oldu.
TURNUVANIN ŞAMPİYONU PAYAS BELEDİYESPOR!
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurumlar arası birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek, belirli yaş üstü insanlarımıza spor yapma imkânını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya resmi kurum, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek temsilcileri ve spor emektarlarından oluşan toplam 36 takım katılım gösterdi. Son iki yıldır yaptığımız uygulama ile protokol üyelerimizin ve kent dinamiklerinin katılım gösterdiği protokol açılış maçını bu yılda düzenledik. Etkinliğimize katılım gösteren protokol üyelerimize, resmi kurum temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, oda ve dernek temsilcilerimize, dini cemaat liderlerimize, spor emektarlarımıza teşekkür ediyorum. Merhum Erhan Aksay, Merhum Osman Çalgın ağabeyimize bu vesileyle bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyorum. Ayrıca Hatay sporuna bugüne dek katkı sağlayan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuva sonunda Payas Belediyespor şampiyonluk kupasını alırken, sahada büyük coşku vardı. Turnuvada ayrıca, komitete görev yapan üyelere de plaketleri takdim edildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.