Milletvekili Karasayar’da durmak yok

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, her fırsatta İskenderun’da karış karış dolaşıyor.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgesi olan İskenderun’ yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Milletvekili Karasayar’da durmak yok
Milletvekili Karasayar beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler. AK Parti heyetinin ilk durağı Pirireis Mahalle Muhtarı Sabit Direyfioğlu oldu. Konuklarını büyük bir ilgiyle karşılayan Muhtar Direyfioğlu, bu ziyaretin kendisini onurlandırdığını ifade etti. Milletvekili Karasayar’ın bulduğu her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini ve unutmadığını kaydeden Pirireis Mahalle Muhtarı Sabit Direyfioğlu, tüm sorun ve sıkıntılarını bulduğu her fırsatta dinleyen ve çözümü için elinden gelen gayreti gösteren Milletvekili Karasayar’a teşekkür etti. Muhtarların halk ile siyasiler arasında en büyük köprü olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, ise, bu makamda bulunmalarının tek sebebinin halka hizmet olduğunu, ellerinden geldiği kadar ülke insanının yaşam düzeyini en üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi. Pirireis Mahallesine çok kapsamlı bir Kapalı Spor Salonu yapıldığını bununla birlikte Barbaros Lisesi’nin yıkılıp yerine daha modern bir eğitim yuvası kazandırılması için inşaatın sürdüğünü belirten AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Biz AK Parti hükümeti olarak İskenderun’a şu ana kadar çok büyük hizmetler kazandırdık, yeni emniyet binamızdan tutun da adliye sarayına, MOBESE’den Arsuz yoluna kadar tüm hizmetleri insanımızın rahatı için yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Çünkü bu halk bizi seviyor ve sonuna kadar destek veriyor. Bizde onların bu ilgisi ve sevgisine layık olmak için elimizden gelen tüm imkân ve gayretleri sergileyerek hizmet veriyoruz” diye konuştu. Milletvekili Karasayar, Pirireis Mahalle Muhtarı Sabit Direyfioğlu’na göstermiş olduğu ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki AK Parti heyetinin bir sonraki durağı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur oldu. Konuklarını kapıda sıcak bir ilgiyle karşılayan Muhtar Cemil Çopur, Milletvekili Karasayar’a sık sık bu tür ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, sorun ve sıkıntılarını da ileterek çözüm talebinde bulundu. Milletvekili Karasayar ise tüm sıkıntıların çözümü için var olduklarını belirtti. Elektrik kesintileri ile ilgili konuya da açıklık getiren Milletvekili Karasayar, ödenek sorunu olmadığını, enerji hatlarının yer altına alınarak bu sorunun da en kısa sürede tarih olacağını vurguladı.
Ziyarete katılan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz de Milletvekili Karasayar ile birlikte tüm köy ve mahalle muhtarlarını ve akabinde oda ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek birlik ve beraberlik duyguları içinde İskenderun’a hak ettiği en güzel hizmetleri verme gayesinde olduklarını ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.