Milletvekili Karasayar İSGİAD’ın kapısını çaldı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde İlçe başkanı Uğur Feriz ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Genç İş Adamaları Derneği (İSGİAD)’ne ziyarette bulundu. İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten ve yönetimi, AK Parti heyetini sıcak bir ilgiyle karşıladı. Ziyarette konuşan İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten, “Milletvekilimiz Orhan Karasayar ve teşkilatı bizleri her zaman ziyaret eder.
Milletvekili Karasayar İSGİAD’ın kapısını çaldı
Bu ziyaretle bizleri bir kez daha onurlandırdılar” dedi. Her zaman iş adamlarıyla istişare halinde olduklarına vurgu yapan Milletvekili Karasayar ise, AK Parti hükümetiyle ülkenin çok yol kat ettiğini belirtti. Artık Türkiye’nin dünya ülkelerinin gıpta ile baktığı konuma geldiğini ifade eden Milletvekili Karasayar, “Bir zamanlar IMF’nin kapısında bekleyen başbakanlarımız vardı. Ama Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde büyüyen ve gelişen bir ülke olduk. Hatay’a ve İskenderun’a yapılan hizmetler saymakla bitmez. Amanoslardan açılacak tünel ile de bölgemiz cazibe merkezi olacak. Bizler AK Parti hükümeti olarak çalışmalarımız davam ediyor” dedi. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına da değindi. Karasayar, “Bu terörün kalleş yüzüdür. Fakat son çırpınışları. Bizler AK Parti hükümeti olarak terörün çözümü için çalışmalarımız devam ediyor. Bu sorun er ya da geç sona erecek. Birliğimizi, beraberliğimizi asla bozamayacaklar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Sarıseki’de yaşanan terör olayında bir koruyucumuz şehit oldu. Şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyor terörü lanetliyorum. Taş ocağına da bir saldırı düzenlediler. Kalleşçe yakıp kaçtılar. Terörün ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından ziyaret, sohbet ortamında devam etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.