DAÜ İskenderun/HATAY Temsilcisi Kemal ÜNSAL

KIBRIS’IN İNCİSİ ADANIN BİRİNCİSİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

DAÜ İskenderun/HATAY Temsilcisi Kemal ÜNSAL ;

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Öğrencilerini Uluslararası Kariyer İçin Yetiştirmektedir
Gelişmiş altyapısı, nitelikli öğretim kadrosu, dünyanın 68 ülkesinden gelen 14,000 öğrencisi, 35 ülkeden 1,000 öğretim elemanı, İngilizce eğitim veren programları, ikinci bir yabanci dil öğrenme olanağı, öğrenci değişim programları, zengin spor, sosyal ve kültürel etkinlik olanakları, sahip uluslararası akreditasyonları, uluslararası öğretim ortamı ve dünyanın her yerinde geçerli diplomasıyla Doğu Akdeniz Üniversitesi, öğrencilerini yaratıcı, girişimci, global düzeyde rekabete hazır gençler olarak yetiştirmekte ve onları uluslararası kariyer için eğitmektedir.
Öğrencilere Hizmet Veren Özel Amaçlı Merkezler Vardır

DAÜ’de, 13 uzman doktorun görev yaptığı tam donanımlı, özel ambulansı bulunan Sağlık Merkezi yanında 30’u aşkın özel amaçlı Araştırma Merkezleri vardır. Bunlardan bazıları doğrudan öğrencilere hizmet veren birimlerdir. Psikolojik Danışma Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi DAÜ öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş ve dileyen tüm öğrencilerin yararlanabildiği merkezlerdir.
DAÜ İskenderun/HATAY Temsilcisi Kemal ÜNSAL
Okul fiyatlarının çok uygun olduğunu belirten DAÜ Temsilcisi Kemal ÜNSAL;

Paket Ücret Uygulaması Önemli Bir Fırsattır

Öğrenim ücreti, üniversite yurtlarında konaklama ve günde 3 öğün yemeği kapsayan paket ücret uygulaması kayıt hakkı kazanılan programın yıllık eğitim ücreti üzerine 3250 TL ekleyerek yararlanabilecek bir fırsattır.Ayrıca bu sene ilk olarak GAZİ ÜNİVERSİTESİYLE işbirliği içerisindeyiz;

Gazi Üniversitesi İle Ortak Programlar (2+2)

Türkiye’nin köklü devlet üniversitesi olan Gazi Üniversitesi (GÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Türkiye’de ilk kez “çift diploma” uygulamasını başlattı. Gazi Üniversitesi ile DAÜ iki kardeş üniversite olarak Eğitim Fakülteleri’nde İngilizce Öğretmenliği, Mühendislik Fakülteleri’nde Makine Mühendisliği konularında ortak program açmıştır. Bu programlara devam eden öğrenciler, eğitim hayatlarının yarısını DAÜ’de diğer yarısını da Gazi Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra hem DAÜ hem de Gazi Üniversitesi diploması almaya hak kazanacaklardır.Tercih zamanında öğrencilerin acele etmemesini belirten DAÜ temsilcisi Kemal ÜNSAL ;Doğru tercih yapabilmesi için ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerekiyor her konuda üniversiteler incelenmeli ve Üniversite seçimi kadar barınma konusununda çok önemli olduğunu belirten Kemal ÜNSAL,Tercih yapacak sevgili gençlere basarılar diliyorum.GELECEĞİNİZİN İÇİN SİZLERİ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NE BEKLİYORUZ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.