Prime Mall İskenderun’da Ramazan Keyfi

Prime Mall İskenderun Ramazan ayı süresince “Nerde O Eski Ramazanları” dedirtmeyecek bir program hazırladı. Bu Ramazan yine Prime Mall’da buluşulacak.
Kentin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Prime Mall İskenderun, 20 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği etkinlik ve gösterilerle ziyaretçilerine keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. Prime Mall İskenderun’da haftaiçi ve haftasonu hergün çeşitli aktiviteler planlıyor.
Prime Mall İskenderun’da Ramazan Keyfi
Geleneksel Ramazan kültürünün yaşatılması amacı ile hazırlanan etkinlikler arasında, unutulmaz Hacivat ve Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Fasıl heyeti ve daha birçok eğlenceli gösteriler sunulacak.
Prime Mall İskenderun yemek katında iftara özel birçok menü seçeneği ile sizlere farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.
Onbir Ayın Sultanı’nı Prime Mall İskenderun’da yaşamak isteyenler, Ramazan Ayı boyunca hesaplı alışveriş keyfini Ramazan eğlenceleri ile birarada bulacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.