Hissedarları yargıya başvurmaya çağırdı

İSDEMİR Çalışan ve Emekliler Derneği’ni Başkanı Bayram Özarslan bedelsiz hisselerin bugüne kadar getirisi olmadığını, konuyu yargıya taşıyarak hak arayacaklarını söyledi.
Hissedarları yargıya başvurmaya çağırdı
Dernek Başkanı Bayram Özarslan, yıllardır İsdemir’in bedelsiz hissedarları olarak hak etmelerine rağmen haklarını alamadıklarını vurgulayarak “Yaklaşık 10 yıldır kurulu olan vakıf bu güne kadar hiçbir görevini yerine getirmedi. Bu güne kadar bir çalışma içerisinde olmayan ve vakıf olarak hiçbir üyesini arayıp sormayan İsdemir Vakfı sessizliğini koruyordu. Biz dernek olarak bazı haklarımızın zaman aşımına uğramaması için açtığımız davalardan sonra vakıf yönetimi kendine geldi, üyelerini aramaya ve mesaj atarak bilgilendirmeye çalıştılar. Şu anda kendilerine vakıf sitesi açarak gelişmeleri bu site kanalı ile üyelerine duyuruyorlar” diye konuştu. Tüm işçi ve üyelere seslenen Dernek Başkanı Özarslan tüm çalışmalar zaman aşımına oynamak adına yapıldığını öne sürerek “Bizler hakkımızı gasp ettirmeyeceğiz. Bu nedenle güçlü bir hukuk bürosu ile anlaşarak, hukuki mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.