İKEM’den SBS’de Türkiye Birincisi..

Gurur duyduk!

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklanmasının ardından 100 soruya yüz doğru cevap veren Özel İKEM Koleji, öğrencisi Kadir Kaan Kocaman, 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini elde etti.
Özel İKEM İlköğretim Okulu Müdürü Emine Çirkin, eğitimde sundukları sistemin öğrencileri başarıya taşımada çok önemli bir etken olduğunun altını çizerek okul olarak genel başarıda, puan kat sayılarını yukarılara doğru tırmanmayı sürdürdüklerini söyledi.
İKEM’den SBS’de Türkiye Birincisi..
İlköğretim Okulu Müdürü Emine Çirkin, 55 öğrenciyle katıldıkları SBS’de genel başarıda 461 puan aldıklarını dile getirerek “Geçen yıl genel başarı puanımız 452 idi. Bu yıl ise 461. Görülüyor ki Özel İKEM, her yıl elde ettiği başarısına eklemeler yapıyor. Aldığımız bu sonuçla Türkiye genelinde ilk 50 okul arasına gireceğimizi düşünüyorum” dedi.
Bireysel başarıda da öğrencileri Kadir Kaan Kocaman’ın 100 soruya da doğru cevap vererek 500 tam puan aldığını açıklayan Emine Çirkin, “Bu yıl aldığımız sonuçlarla hedefimiz olan kitlesel ve bireyseldeki başarıyı yakaladık. Öğrencimiz, Kadir Kaan Kocaman’ın aldığı bu sonuç bizleri memnun etti. Son altı yıldır Türkiye genelinde ilk yüz okul arasında yerimizi sağlamlaştırmıştık. Şimdi de ilk 50’deyiz. Bundan sonraki dönemlerde ise ilk beşe girmek için daha yoğun bir tempoyla çalışacağız” diye konuştu.

HATAY’DA BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADIK
Çirkin, 6 yıl üst üste Hatay birinciliğini kimseye kaptırmadıklarını kaydederek “Hiçbir başarı tesadüfi değildir. 6 yıl üst üste Hatay birinciliğini bırakmamamız, Türkiye’de ilk yüz okul arasında yer almamız, sürekli bireyselde Türkiye birincilerini çıkarmamız, bunun bir ispatı olsa gerek. Elde edilen başarıda, ekip ruhu ve disiplinin büyük rol oynamaktadır. Başarıları getiren ve sürekliliğini kılan etkenler inanç, ekip ruhu ve disiplindir. Bu üç etken de bizde çok canlıdır. Eğitim adına, Türkiye’mizin geleceği adına biz bu ruhu taşımaya devam edeceğiz” şekline konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.