Hayallerini resme döktüler

Işıltı Sanat Atölyesi sahibi Resim Öğretmeni Meryem Yıldız ve İskenderun Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen resim sergisinin üçüncüsü açıldı.
Halk Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri neticesinde yaklaşık 10 resim öğrencisinin yaptıkları çalışmalar halkın beğenisine sunuldu.
Hayallerini resme döktüler
Birbirinden değerli eserler İskenderun HEM Sergi Salonu’nda hizmete girdi. Açılışa İskenderun Halk Eğitim Müdürü Mehmet Mursaloğlu da katılarak resimleri tek tek inceledi. Minik öğrencilerden tutun da ev kadınlarına kadar herkes eserlerini görücüye çıkardı. Bu çalışmaların mutluluk verici olduğunu söyleyen Halk eğitim Müdürü Mursaloğlu, “Burada gerçekten becerisi olmayan insanların bile resim yapması ve daha sonra yaptıkları resimleri sergiye çıkartmaları bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Bu güne kadar resim öğretmenimiz Meryem Hanım gerçekten çok çaba sarf etti. Gelen herkese yardımcı oldu. Birçok öğrenci ise değişik resimler yaparak fikirlerini resme döktü. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Daha sonra resim sergisi gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle gezildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.