Turuncu mavili ekibe destekte bulundular

İskenderunspor’un geleceğini kurtarmak ve eski şaşalı günlerine döndürmek adına başlatılan yardım kampanyaları sürüyor. Esnaflardan sonra AK Parti belediye meclis üyeleri de kendi imkânları nispetinde turuncu mavili ekibe destekte bulundular.

Alkışlar AK Parti meclis üyelerine
Turuncu mavili ekibe destekte bulundular
AK Parti’li İskenderun Belediye meclis üyeleri, İskenderunspor’a maddi destek sağlayarak siyasiler adına ilk desteği sundular. Haftalarca gerçekleştirilen oluşumlar ve destek turları yavaş ta olsa olumlu sonuçları beraberinde getiriyor, Bu güne kadar İskenderunspor için mücadelesini ön planda sürdüren İskenderun Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan Erten ve diğer meclis üyeleri, turuncu mavili ekibe siyasi anlamda ilk desteği kendilerinin yapmasının bir mesaj olacağını vurguladılar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde AK Parti Belediye meclis üyeleri Doğan Erten, Erol Akın ve Sabahattin Uygun bir araya gelerek İskenderunspor’a kendi imkânları nispetinde yardımda bulundular.
İGC’deki bu destek toplantıya İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal ve gazeteciler de katıldı. Burada söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Doğan Erten, “Güneyin incisi güzel şehrimizin özvarlığı ve profesyonel takımı İskenderunspor’un bu güne kadar göstermiş olduğu performans ve Spor Toto 3. Liginde kalma mücadelesi İskenderun’da yaşayan futbol sevenleri sevindirmiştir. İskenderunspor Kulüp Başkanı yönetim kurulunun bu özverili çalışmaları memnuniyet vericidir. Ancak kulüp mücadele ederken, ekonomik olarak ta sıkıntıya girmiştir. İskenderun kamuoyunun ve İskenderun Belediyesi’nin takımımıza destek olmak amacıyla bir araya gelmesi, İskenderunspor’a gelecek sağlamak üzere işadamları, Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, Ticaret Borsası, sivil toplum kuruluşları, dernekler, esnaflar, siyasi partiler ve İskenderun halkı hep bir araya gelmelidirler. İskenderunspor’a maddi ve manevi destek vermelidirler. İskenderunspor İskenderunlularındır ve bu durumun içinden bir an önce çıkılmalıdır. İskenderunspor’a maddi ve manevi destek olmak amacıyla yapılan istişarelerde duyarlılık gösteren her kesime İskenderun belediyesi AK Parti meclis üyeleri olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bizde AK Parti meclis üyeleri olarak sembolik dahi olsa bir katkıda bulunmak için 3.000 TL maddi desteği İskenderunspor başkanı Sayın Sedat Uysal’a takdim ediyoruz. Maddi ve manevi desteklerimizi devam etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi siz basın mensupları önünde tekrarlıyoruz. Bu güne kadar desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara da binlerce teşekkürler ediyoruz. Hiçbir siyasi düşüncemiz yoktur ve asla olamaz. Görsel ve yerel basına da İskenderunspor’a vermiş oldukları ciddi desteklerinden dolayı da binlerce kutluyor, güzide basınımızın da desteklerinin devamını diliyoruz” diye konuştu.
İskenderunspor’un Külüp Başkanı Başkanı Sedat Uysal ise duygularını ifade ederek, “Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. İnanın şu anda sahipsiz olmadığımızı görüyoruz. Son zamanlarda İskenderunspor’un gündemde kalması herkesi yardım yapmaya zorladı. Gelen küçük yardımlar bizlere güç veriyor. Şu anda İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in yapacağı destek toplantısını hep birlikte bekliyoruz. İş adamlarıyla yapılacak olan destek yemeğinin arından yönetim kurulu hemen olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi şekillendirecek” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.