Şampiyon Meydan Mahallesi

AK Parti İskenderun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası final maçı ile son buldu. Yaklaşık bir aydır süren mahalleler arası futbol turnuvasının final maçında Meydan Mahallesi ile Dumlupınar Mahallesi karşı karşıya geldi.
Şampiyon Meydan Mahallesi
Final maçını AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Uğur Feriz, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve iki mahalle sakinleri izledi.
Adlarını finale iki mahalle takımının karşılaşması uzun süre çekişmeye sahne oldu. Maçın sonlarına doğru 2-2’lik eşitlik devam ederken, Meydan Mahallesi bulduğu gol ile durumu 3-2 yapınca Dumlupınar mahallesinde moraller bozuldu. Bu golün ardından ise bir gol daha yiyen Dumlupınar Mahallesi rakibine boyun eğdi.
Karşılaşmanın ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada üçüncü olan Numune Mahallesine ödülünü Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan verirken, 2. olan Dumlupınar Mahallesi ise ödülünü ilçe başkanı Uğur Feriz’in elinden aldı. Turnuvanın şampiyonu olan Meydan Mahallesine ise kupasını AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar takdim etti. Turnuva hakkında bilgiler veren AK Parti İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek, kentteki mahalleleri birbirleriyle kaynaştırmak adına böyle bir organizasyon yaptıklarının altını çizdi. İkizek emeği geçen herkese teşekkür etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.