İskenderunsporlu taraftardan Aybaba’ya Açık Mektup!

İskenderunspor’un Türk futboluna kazandırdığı Samet Aybaba’ya, İskenderunspor’lu taraftarlar açık mektup gönderdi. Samet Aybaba’nın Türkiye’nin güzide kulüplerinden ve 11 sene formasını giydiği Beşiktaş kulübündeki yeni görevinde başarılar dileyen taraftarlar İskenderunspor sevdalıları olarak talepte bulundular. Taraftarlar yazdıkları mektupta sözlerini şöyle sürdürdüler; “Dileriz ki, Beşiktaş ile unutulmaz sezonlar geçirip, adınızı Türk Futbolu’na Altın harflerle yazdırırsınız. Bunda en büyük gururu İskenderun’lu ve İskenderunsporlular yaşayacaktır. Futbol kariyerinizde oynadığınız 2 takımdan biri olan ve Beşiktaş’a transferinizde büyük katkısı olan İskenderunspor, bildiğiniz gibi zor günler geçiriyor. Biz İskenderunspor sevdalıları olarak sizden bir talepte bulunacağız. Bu isteğimizi gerçekleştirerek, sizinde gönlünüzde ayrı bir yeri olduğunu bildiğimiz İskenderunspor’a destek olmuş olacaksınız. Beşiktaş takımı ile Anadolu’da hazırlık maçları yapmak istediğinizi basın toplantısında dile getirmiştiniz.
Sizden isteğimiz, Beşiktaş’ı İskenderun’a getirerek, İskenderunspor ile bir hazırlık maçı yaptırmanızdır. Böylece hem zor günler yaşayan takımımız bu maçın hasılatı ile kasasında bir miktar para görmüş olacak, hem uyuyan bu şehirde futbol coşkusu ateşlenecek ve en önemlisi; Beşiktaş ile İskenderunspor arasında dostluk köprüleri kurulacak. Bu saydıklarımızı bizim gibi sizinde içtenlikle istediğinizi biliyoruz. Bu konu hakkında İskenderun ve İskenderunspor sevdalılarını kırmayacağınızı biliyoruz ve en kısa zamanda cevabınızı bekliyoruz.” Öte yandan İskenderun Limanı’nı devralan ve Fenerbahçe’nin Yönetim Kurulu eski Başkanı Nihat Özdemir’in de bir ayağının İskenderun’da olması zor günler geçiren turuncu mavili ekip için önemli bir şans niteliği taşıyor. Beşiktaş-Fenerbahçe-İskenderunspor ve İskenderun Demirçelik spor’un oluşturacağı dörtlü turnuva eminiz ki; İskenderunspor’a destek anlamında önemli fayda sağlayacak.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.