İskenderunspor Sedat Uysal ile ‘yola devam’ dedi

Spor Toto 3.Ligi’nde mücadele eden İskenderunspor 1967 Kulübü’nün geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongresinin ardından mevcut yönetim göreve devam etti. İskenderunspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen kongreye Kulüp Başkanı Sedat Uysal, yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.
Kongrede gerekli çoğunluğun sağlanmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Ardından ise İskenderunspor Kulübü gelir-gider bütçeleri okundu.
İskenderunspor Sedat Uysal ile ‘yola devam’ dedi
Kongrede söz alan İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, kongreye katılan üyelere teşekkür etti. Yasa gereği bu kongreyi gerçekleştirmek zorunda olduklarını hatırlatan Başkan Uysal, “Biliyorsunuz ki İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in İskenderunspor takımına destek amacında iş adamları ile bir yemek düzenleyeceğinden şu anki mevcut yönetimin devam etmesi kararlaştırıldı. Ancak yapılacak olan bu yemeğin ardında iş adamlarımızdan ve girmek isteyen kişilerin isimleriyle hemen olağan üstü bir kongre gerçekleştirerek yeni yönetimimizi belirlemiş olacağız. Bu güne kadar bizlere destek olan taraftarlarımıza yönetimimize ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Gerçekten çok ciddi gelişmeler yaşandı. İskenderunspor olarak gündemde kalmamız bizim işimizin kolaylaşmasını sağladı. İnşallah bu takıma herkes sahip çıkarda kimseye muhtaç olmadan yaşar” dedi.
Daha sonra kongre üyelerinden Hüseyin Tuncer ise, bu güne kadar her zaman aynı sorun ve sıkıntıyla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti. Kentin ileri gelenlerinin bir an önce bir araya gelerek takıma sahip çıkmaları gerektiğinin altını çizen Tuncer, “Başta Belediye Başkanı olmak üzere İskenderunspor’un geleceği bir an önce belirlenmeli. Eğer bu sorunlar giderilmezse yönetim yine sıkıntı çekecek. Ben başkanımız Sedat Uysal’a bu güne kadar göstermiş olduğu fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Kongrede İskenderunspor’a transfer yapılması için yönetim kuruluna borçlanma yetkisi de verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.