Ve Bekir Altan AK Parti’de!

MHP’den istifa eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti’ye geçti. Başkan Altan, her zamanki gibi gönüldaşı binlerce kişiyle birlikte AK Parti Payas Belde ve ardından da Dörtyol ilçe teşkilatına çıkarma yaptı.
Pazartesi günü Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanlığına üye kaydı için müracaatta bulunan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, düzenlenen görkemli bir törenle AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Ve Bekir Altan AK Parti’de!
Payas’daki Belediye Konuk Evi’nde toplanan kalabalık buradan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte önce AK Parti Payas Belde Teşkilatı’na geldi. AK Parti Payas Belde Başkanı Hasan Altunsoy tarafından karşılanan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, burada kısa bir konuşma yaptıktan sonra konvoy eşliğinde Dörtyol AK Parti İlçe Teşkilatına hareket etti. Başkan Altan burada görsel zenginlikle karşılandı. AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade eden bir konuşma yaptı ve süreç hakkında bilgiler verdi. AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirten Av. Abdullah Arıcan; “AK Parti kadrolarına Bekir Altan gibi değerli bir hizmet adamını kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Başkan Altan da 13 yıldır çok sayıda dostlar edindiğini ve büyük tecrübeler yaşadığını belirterek; “Payas için Payaslılar’ın da rızasını alarak geldim. Gelmeden önce Payaslılara sordum. Başkan siyaseten değil, Allah rızası için senin yanındayız cevabını aldım. Payas için hizmete devam etmek, daha büyük işler başarmak adına buradayım. Allah bizi utandırmasın” dedi.
Katılım töreni alkışlar ve sloganlar eşliğinde son buldu.

Önceki İçerikPinhani futbolda da başarılı!
Sonraki İçerikEski Belediye Meclis Üyesi Hasan Güden
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.