Payas’ta Keremcem fırtınası esti!

Payas Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Mimoza Festivali, büyük ilgi görüyor. Yakışıklı sanatçı Keremcem’in sahneye çıktığı gün, Payas yeriden oynadı. Keremcem hayranları ile buluşarak, unutulmaz bir konser verdi. Yoğun ilgi olan konsere Payas dışından konuklar da katıldı. Keremcem, fetivale ismini veren Mimoza çiçeğini yakasına takarak konsere çıktı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın çiçek ve Osmanlı Tuğrası armağan ettiği Keremcem, “Öğrendim ki, bir anket düzenleyerek festival sanatçılarını belirlemişsiniz. Sizleri tebrik ederim, burada “Güneşin Gülerek Doğduğu Şehirde” olmaktan mutluluk onur duyuyorum” dedi.
Payas’ta Keremcem fırtınası esti!
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise, “Yapılan ankette en çok oy alan, en çok istenen sanatçılarımızdan birisiniz. Size ve arkadaşlarınıza ev sahipliği yapmak bizleri onurlandırıyor. Gençlerimiz sizin hayranınız. Onların isteklerini yerine getirmek bizim için kutsal bir görevdir” diye konuştu. Konser sırasında Başkan Altan ve eşi konseri izlemeye gelen vatandaşlarımızla ilgilenerek, yakından ilgilendiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.