“Hatay il yönetimine güveniyorum”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçilip gelen baş tacımızdır. Kim il başkanı seçilmişse biz onunla ve ekibiyle çalışırız. Asla genel merkezin adayı diye bir ayrım yoktur” dedi ve ekledi:

“Hatay il yönetimine güveniyorum”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile CHP Hatay İl Başkanlığı görevine seçilen Servet Mullaoğlu, beraberinde başkan yardımcısı Hüseyin Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegeleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyarette bulundu.
“Hatay il yönetimine güveniyorum”CHP Hatay il yönetimini makam odasında sıcak bir ilgiyle karşılayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, gerçekleştirilen kongre sonrası oluşan CHP Hatay il yönetimine başkan Servet Mullaoğlu şahsında başarılar diledi. Genç ve dinamik bir ekip kurduğundan dolayı CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve başkan yardımcısı Hüseyin Doğan’ı kutlayan Kılıçdaroğlu, “Kongrelerde birçok adayın yarışması, demokrasinin bir güzelliğidir. Kongrelerde kim isterse aday olabilir, seçilip gelen baş tacımızdır. Kim il başkanı seçilmişse biz onunla ve ekibiyle çalışırız. Burada tekrar özellikle söylüyorum, asla genel merkezin adayı diye bir ayrım yoktur, olamaz buna asla izin vermem. Her zaman olanaklarımızla seçilen arkadaşlarımızın yanında oluruz” dedi. Kongrelerin tamamlandığını ve 17-18 Temmuz tarihlerinde de büyük kurultaylarını yapacaklarını belirten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Artık geçmişi bir tarafa bırakarak, önümüze bakmalıyız. Önümüzde öncelikle yerel seçimler var. Belediye seçimleri partimiz için büyük önem taşıyor. Bende Hatay’ın tüm belediyelerini ve en başta da Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni istiyorum. Hatay bunu başaracak güçtedir” diye konuştu. Kabulde söz alan CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu kaliteli, bilgi birikimli ve genç bir yönetim oluşturduklarını belirterek bu ekiple önemli başarılara imza atacaklarını vurguladı.

HÜSEYİN DOĞAN’IN SİYASETTE DE YILDIZI PARLIYOR
CHP Hatay İl kongresinin ardından yapılan görev dağılımında CHP Hatay İl Başkan yardımcılığına getirilen İskenderunlu mimar Hüseyin Doğan, CHP’nin başta İskenderun olmak üzere, tüm Hatay’da gücüne güç katacak. İskenderun’da her kesim tarafından sevilen, şimdiye kadar kentin gelişmesi için elinden gelen her türlü çaba ve gayreti gösteren Doğan’ın CHP Hatay İl Başkan yardımcılığına getirilmesi parti için büyük bir şans niteliği taşıyor.
İş yaşamındaki başarısını siyasette de gösterecek olan mimar Hüseyin Doğan, bilgi birikimi, genç, aktifliği ve dinamizmiyle CHP’nin bayrağını en üst seviyelere çıkaracak.
CHP Hatay İl yönetim kurulu üyeleri ve kurultay delegeleri ile tek tek tanışarak sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu’na İl Başkanı Servet Mullaoğlu tarafından mozaik taşlardan oluşan bir portresi armağan edildi.

Önceki İçerikBeş aydır bitirilemeyen yol mahalle sakinlerini çileden çıkardı!
Sonraki İçerikKıraç Kırıkhan’ı salladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.