Edip Akbayram hayran bıraktı

Türk askerinin Hatay’a İskenderun üzerinden girişinin 74. yıl dönümü kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl 30. su düzenlenen festivalin ilk gününde Edip Akbayram sahne aldı.
İskenderun 5 Temmuz Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali nedeniyle Atatürk Anıtı alanında açık hava konseri düzenlendi.
Edip Akbayram hayran bıraktı
Konserde ilk olarak Hatay’ın yerel sanatçısı Habip sahneye çıktı. Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek bir konuşma yaptı. Civelek konuşmasında barış ve kardeşlik konularına vurgu yaparak İskenderun’un her kesimden insanın özgürce yaşadığı bir kent olduğunu ve böyle kalacağını söyledi. Daha sonra ünlü sanatçı Edip Akbayram sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını İskenderunlular için seslendiren Edip Akbayram bazı şarkılarını yoğun istek üzerine iki kez söylemek zorunda kaldı.

Edip Akbayram hayran bıraktı
Binlerce İskenderunlu’nun eşlik ettiği şarkılarla festivale katılanlar unutulmaz bir gece yaşadılar. Farklı siyasi görüşteki ve farklı din, dil, ırk ve mezhepten insanların bir arada eğlendikleri gecede objektiflere yansıyan kareler İskenderun’un mozaiğini gözler önüne serdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.