Dörtyol Musiki Derneğinden Nezaket Ziyareti

SANATSEVER DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FADIL KESKİN’E DÖRTYOL BELEDİYESİ MUSİKİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.
Dörtyol Belediyesi Musiki Derneği 2011-2012 dönemi 07.06.2012 tarihinde verdiği muhteşem Türk Sanat Müziği ve Çocuk Korosu Konseri sonrası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetimi ile verdiği destekler için Sanat Aşığı Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Fadıl KESKİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Dörtyol Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Sayın Altay A. BAÇKIR 1995 yılından bu yana desteklerini esirgemeyen Dörtyol Belediyesi Başkanlarına Sayın Fadıl KESKİN nezdinde teşekkürlerini sunarak bu desteğin 2012-2013 döneminde de devam etmesi dileğinde bulundu.
Dörtyol Musiki Derneğinden Nezaket Ziyareti
Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Fadıl Keskin, 1995 yılında kurulan Derneğimizin Türkiye’de çoğu şehirlerimizde bile olmayan faaliyetlerinin farkında olduğunu söyleyerek bu sanat ve kültürel faaliyeti sonuna kadar destekleyip Dörtyol 1.ULUSLARARASI DÖRTYOL KÜLTÜR, SANAT VE TURUNÇGİL FESTİVALİ ve bu gibi diğer İlçemizi temsil eden Sanat etkinliklerinde de görmeyi istediğini belirtti. İlçemizde olan bu etkinlikler çerçevesinde Dörtyol’umuzun gururu olan Dörtyol Belediyesi Musiki Derneğine geçmişte olduğu gibi gelecekte de üzerine düşen maddi ve manevi bütün desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.
Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Fadıl Keskin Gönüllü olarak Türk Müziğine, Türk Sanat ve Kültürüne sahip çıkan değerli Dernek üyelerine Teşekkür etti ve Başarılar diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.