Birçok yerin satışını yapmak için teklif getirmedin mi?

“Hiçbir yeri satmıyoruz, satmayacağız” diyen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e DP’li Ali Kılıç Çirkin’den yanıt:

“Birçok yerin satışını yapmak için teklif getirmedin mi?
Birçok yerin satışını yapmak için teklif getirmedin mi?
Demokrat Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ali Kılıç Çirkin İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in yaptığı açıklamalara belgelerle cevap verdi. Geçtiğimiz günlerdeki gerçekleştirilen meclis oturumunda Başkan Civelek’in ‘Satmıyoruz, alıyoruz, yemiyoruz, yedirmiyoruz’ şeklindeki açıklamalarına cevap veren Çirkin “Bu güne kadar hep aynı şeyleri söylüyor biz satmıyoruz diyor. Bende kendisine kamuoyu önünde şunu soruyorum; bu yıl içerisinde sen birçok belediye yerlerinin satışını yapmak için meclise teklif getirmedin mi? Bu getirdiğin satış listesine Demokrat Parti AK Parti ve bazı meclis üyeleri tepki gösterdi ve sende bu teklifini geri çekmek zorunda kaldın. Şu anda bile hala aynı şeyleri konuşuyorsun mademki, biz aldık diyorsun sattıklarını da çık insanlara açıkla” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.